Gravid -og babymassage

Jeg har en speciel gravidmassagebriks med hul til mave og bryster.

Gravidmassage øger kropsbevidstheden. Hvad er det der sker i og med min krop. Gravidmassage er rigtig godt, når du har væske i kroppen. Det letter tyngdefornemmelsen i benene. Du vil med massage føle, at du har øget bevægeligheden af ledene i ben, arme og hænder. Massagen virker afspændene på en træt gravid lænd. Det giver dybere åndedræt og bedre søvn. Det dæmper nervøsitet, stress, bekymringer og depression. Det giver dig en positiv oplevelse af kroppen.

Babymassage er en blid form for berøring af babyens hud. Den styrker følesansen, som gør at barnet bliver afgrænset - "hvor går jeg til". Massagen udløser en masse endorfiner, som beroliger babyen og giver en følelse af lykke.

Babymassage øger barnets kropsbevidsthed. Kan løsne spændinger, stimulerer vejrtrækning, blodcirkulation, immunforsvar, fordøjelse samt lindre mavesmerter eksempelvis kolik. Babymassage stimulerer desuden den følelsesmæssige binding mellem forældre og barn.

Du skal afsætte ca. en time til det hele.
Pris i klinikken er pt. 350,- kr. Pr. Baby.

Jeg kommer også ud i mødregrupper, hvor jeg viser jer, hvordan i skal massere jeres egne børn. Jeg viser det selvfølgelig på jeres babyer/børn. Jeg anbefaler, at der max. er 7 mødre pr. hold.

I skal forvente det tager ca. 1 time. Pris fra 950 kr. (afhængig af min transporttid).


Mette Hergaard - Hørvænget 7 - 2630 Taastrup - Tlf: 2857 9551 - mette@hklinik.dk